Tuesday, February 1, 2011

JANUARI 2011 BERSAMA DATO' SITI NURHALIZA


Hari ini dah masuk ke bulan Februari 2011... Tetapi entri kali ini berkaitan dengan xtvt Januari aku bersama my idol & my inspiration iaitu Dato' Siti Nurhaliza...

8 Januari 2011

Aku bersama BFF menuju ke Stadium Putra Jalil pada jam 8.00pm untuk Rehearsal AJL... Pada tahun lepas, aku ke AJL pada siaran langsung tetapi dengan pengalaman yg ada, tahun ni kami decide untuk pergi waktu rehearsal sahaja...

Sememangnya berbaloi lah kami pergi waktu rehearsal, tak ramai org & memang enjoy tgk persembahan artis2 bertanding dan artis yg membuat persembahan... seperti biasala, persembahan yang kami tunggu2 adalah persembahan dari DCT... Sangat enjoy bersorak waktu DCT nyanyi... meriah sgt... puas hati sangat dgn showmanship dari DCT wlpn dalam keadaan yang kurang sihat... persembahan terbaik pada malam itu... congrats DCT... Luv it!!


10 Januari 2011

Jam 8.30pm, aku berjanji dengan BFF untuk berjumpa di Pavilion bg menghadiri Majlis Sambutan Hari Lahir DCT di JW Marriot... Pada mulanya kami decide untuk membeli teddy bear sebagai hadiah untuk Sang Puteri tetapi setelah berbincang kami decide untuk membeli jelly cake... Then, kami plan hendak menyanyikan lagu 'Birthday' sejurus selepas Majlis sambutan Birthday DCT selesai...


:: Bersama selebriti yang hadir ::

Tetapi, dengan bantuan Kak Zyee dan Becky (SimplySiti), kami diberi penghargaan istimewa untuk membuat surprise celebration buat DCT... kami di minta untuk berkumpul dalam sebuah bilik yg digunakan untuk press conference... Dan, Angah sempat merakam detik2 istimewa itu bersama DCT... Enjoy da video...

video

Seronok sangat dpt berkumpul ramai2 meraikan birthday DCT bersama2... Thanks DCT coz sentiasa memberikan yang terbaik buat kami dan tidak pernah mengecewakan peminat2 yang sentiasa berada di lokasi DCT berada... Luv u!!



:: AKU CINTA PADAMU ::