Thursday, November 26, 2009

:: Busy.. Busy...Busy ::

Salam semua.. Aku baru jer abis final exam...
Lame kan aku tak update blog...
Sorry sgt2.. This sem aku terlalu busy..
Assignment yang terlalu banyak..
Aku kena wat mini project tuk Visual Basic..
Kena wat demo product for english communication..
Quiz and test yang tak menentu..

Huhh.. Penat tak terhingga..
Bile penat tu paham2 jer la.. ingat tilam and batal jer la..
zzoopppp... tido.. ekekekeke..
Time tu mmg da tak ingat blog.. tak ingat facebook..
Alhamdulillah semua dapat aku hadapi dgn tenang tanpa halangan..

Act.. dalam sebusy2 aku nie pun kan..
Aku sempatkan diri juga tuk join event SitiZone..
Walau dimana Siti berada... Di situ la aku nak ade... ekekeke
Peluang yg ade tak leh di lepaskan.. rugi tau... hehehe

For the next posting aku akan citekan aktiviti sepanjang aku menyepikan diri...
Hahahaha... See u!!! ;)


:: TIRAI SEMALAM ::

6 comments:

Shida Radzak said...

hai teha,,,tak ingat akk dah ker??lama teha tak komen kat blog akk..smbong erk..

PrincessKawaii said...

cant wait for ur update mond . he he he :)

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

Hye kak.. mesti la ingat,mane boleh lupe.. hehehe.. sorry kak.. nie ngah cuti boleh la terjah blog akak slalu.. hehehe

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

babydolphin.. tggu tau!! hehe.. ;)

ikiqzana said...

ahaa.. baru muncul adik comel ni.. lama tul menyepi..??

moga lulus final exam teha nanti ye.. amin.

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

hehehe kak zana.. thanx.. amin!!