Thursday, August 12, 2010

CUCI GELAK CUCI GELAK

Pada 09.08.10 (Isnin) yang lepas, aku bersama Fzi & Abg aku menonton Cuci The Musical 2... Last year, musim pertama pun aku tgk gak...but this year, aku rasa pemilihan Nabil menggantikan AC memang sgt tepat dan terbaaeeekkkk... Aku suka lawak fresh dari Nabil & Awie... sungguh terhibur dengan lawak jenaka dari mereka... bravo team CTM2... Syabas!

Daaannnn....
Yang tidak disangka menjadikan malam tersebut bertambah indah apabila berjumpa dengan Sang Puteri yang aku sayangi... Kebetulan kawan Fzi inform ternampak Sang Puteri, pastu terus jumpe & bergambar dgn Sang Puteri... sungguh cantik & berseri2... so sweet!!

:: AKU CINTA PADAMU ::

4 comments:

PrincessKawaii said...

rugu tak dapat join tgk cuci the muzikal 2. mesti lagi best dari yang pertama =)

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

Pendapat teha cuci the musical 2 lg best.. Gelak jer sepanjang cite.. hehe..
Kalau ade cuci the musical 3 jgn lupe g tau.. pg same2.. :)

Arash Libra said...

aik dah lama tak update..ngeh3

TE-ARE |MOND|™ said...

hehehe... br je semangat balik