Friday, December 12, 2008

~Cuti Yang Sungguh Bosan~

Eeeerrrrr....bgun tido trus hadap laptop..
bosan gler..
da bosan on9 tgk tv..
pe keje yg aku leh wat cuti2 nie..
sungguh bosan..
nak kuar g shopping duit xde...
aiyooo,kpala aku semakin buntu..

Ermm..oleh kerana aku xtaw nk wat posting bout pe..
aku cite sal dak2 class aku..hehehehehe..
ok x korang rase..??
pape pun terpulang aku ar nk cite ker x..hehehehehehe..

sebelum aku cuti sem nie..aku de amek pic id member2 aku..
tapi xsemua ar..
sape yg de nie syukur erk coz aku promote korang..
bg yg xde tu sory..maybe korang xde mase aku amek pic nie..
btw dieorg jugak lar teman aku susah and senang..
BEST FRIEND FOREVER!!!


Nie la die Id aku..yang menggelarkan diri aku sebagai student KPTM...
nice x pic aku..prasan jer lebih..


nie member aku yg paling rapat..setiap pagi g kolej kteorg sentiase pg same2..
die ar kwan aku luahkan prasaan klu de masalah..
Name die NUR 'AIN BT ZAINAL...(teha da tau nk tulis name ain)..
btw die dpt tawaran politeknik..klu die g sape nk temankn aku g kolej ari2..
sedehnye..nak nangis jer bile teringat die nk tgglkan aku..
aku xnk die g...


NORNADIA BT AZLAN..die nie plak slalu akn
temankan aku blik smpai ar umah aku..

bak kate nad..rumah aku nie rumah tumpangan die..
coz sementara die menunggu parent die blik keje die stay kat umah aku..
die nie ar wat teman aku kat umah bile menanti abg aku blik..
btw aku baru dpt tau die dpt tawaran UITM..
kputusannye next week..harap2 die xg ar tgglkn aku kat cnie..

Nie plak best student kolej aku..
sape xkenal SITI NURLIZA BT SAMSIR...
sebut jer name tu sure stu kolej kenal..
aku bangga jadi kawan die coz aku pun same2 famous mcm die..
hahahahahahhaha..
jaat sungguh aku nie..
bangga ar jd best friend best student nie taw..


Haaaa..nie lagi sorang..kawan time otak tengah tensyen..
die nie masuk air sikit..aku suke kawan ngan die..
die slalu dtg umah aku..
klu die bosan duk umah die akn dtg umah aku..
aku xkesah coz ade gak teman kat umah dr duk sorang2..
mase final exam lps die nie slalu dtg umah..
die suh aku ajar die..gigih sungguh taw die nie..
sanggup dtg umah aku coz nk blaja same2..
name die AIDA FARHANA BT MOHD DIAH..


Aku harap sangat persahabatan kte akan kekal smpai bile2...
aku sayang korang sume..

~THE END~





1 comment:

PrincessKawaii said...

wah!promote kengkwn nmpk.tak promote khaty ke??
heheh..
btw teha u r tagged.
tgk blog khaty tuk mklmt lanjut ok