Thursday, February 26, 2009

~Majlis Pertunangan~

Last Sunday, my cousin (Linda) bertunang... so, sehari suntuk la kitorg kat umah my cousin tu coz tengahari ada wat kenduri arwah makcik aku (dah 1 thn) & after Asar, majlis pertunangan... since makcik aku dah pass away, my mom n my sis la yg uruskan majlis tu... meriah jugaklah majlis tu dgn kehadiran saudara mara yg lain + org2 kampung kat situ... untuk majlis pertunangan tu, my cousin hantar 21 dulang n pihak lelaki hantar 19 dulang (banyakkan??)... tp katanya, nanti masa majlis nikah, dah xde anto barang... but, aku x sempat nak capture hantaran2 tu... maklumlah, my cousin ni ambik pakej (make-up+hiasan bilik+photography), so xdelah aku nk snap2 gambar... cuma enjoy lah tgk gambar2 selepas majlis... hehehehe...

~THE END~

2 comments:

PrincessKawaii said...

wah!cousin dah de tunang..
teha bila plak??
heheh..juz kidding :)

++ Diamond ++ said...

teha lambat lg... mesti khaty dulu
hehehehe