Wednesday, March 11, 2009

~My Luvly Classmate~

Mase aku dlm perjalanan blik umah pandan..
tetibe de seseorg call aku..

Me : Hello
Kak Ally : Hello..nie Nor Fatehah Mohammed Mokhtar from DBIT sem 2 ker??
Me : Ye saya.. *sape lak nie tau name aku*
Kak Ally : Akak nak wat sessi fotografi tuk class adik..
Me : Sessi fotografi?? 4 what??
Kak Ally : Akak dr syarikat bla..bla..bla..sessi photografi free jer..
Me : Owhh...ok
Kak Ally : Sok adik free kul bape??
Me : Ermm..rasenye xde break..ade pun stgh jam jer..1.30 smpai 2.00..tu pun nk g mkn and solat..
Kak Ally : Akak nk amek mse adik 10 minit jer..Sok kul 1.30 adik ajak kwn2 trun bawah..venue akak akan msg adik..
Me : Ok
Kak Ally : Thanx
Me : Welcome..Bye =)

Then sok arinye aku pun bgtau ar mmber2 aku..
tepat kul1.30 aku turun but sume xturun coz class da nak start..
takut xsempat nk solat..
And aku pun call Kak Ally tu..
Suh tukar time..
Ari slase kul 12.30..
Tepat pd mse yg dijanji kan..
member2 aku pun trun tuk sessi fotografi..
but xsemua trun coz de yg xnk..
iissshhh..ngada2 tul ar dieorg nie..

Selesai je sessi fotografi, aku ditugaskan untuk collect
duit untuk beli pic2 tu...then serahkan kat Kak Ally..
Yeahh..akhirnye..
gambar yg kteorg tggu2 da dpt..
aku just beli combo A (RM21)..
but i got combo B(RM27) coz aku yg arrange tuk sessi fotografi tu...
Jimat duit aku kn..

Aku nk mintak pendapat korang sume..
pic mane yg korang rase best..

Choose one!!

~Formal time~

~Candid 1~
say uuuuuuu!!!

~Candid 2~
say tuuuu!!!

~Candid 3~
say eeeeeeeee!!!!

~Candid 4~
say aaaaaa!!!

~THE END~

2 comments:

MHM said...

sejak bile plak kau ni jd lecturer?? study pon x grad lg.. :p

++ Diamond ++ said...

biar ar..
mane ler taw nnti jd kenyataan..
tercengang ko nnti..