Monday, March 2, 2009

~Tag : CT+DAFI+Gadget~

*Thanx to SAKURA*

apa yang perlu dibuat:
1- ambil pic collections anda (sekurang-kurangnya 2 )
2- 2 perkara ttg ur collections (for every pic)
3- 2 perkara ttg diri anda
4- tag 5 org rakan anda (sekurang-kurangnya seorg)
------------------------------------------------------------------------------------

1- My collection



2- *Kaset+CD+VCD CT ni adalah koleksi turun temurun dr my sis, skrg ni aku plak yg menambah koleksi CT & start kumpul koleksi dr DAFI plak... semua ori tau :)
*Gadget ni plak koleksi my bro & aku, kitorg mmg giler2 fanatik especially brand sony... kebanyakan gadget kitorg adlh brand sony... the latest 1, adalah camera SONY CYBERSHOT DSC-T77... :)

3- *Free time, suka surf net sambil2 dgr lagu Dafi + CT
*Tgh aim nak beli laptop brand SONY VAIO CR Series (Pink colour)

4- Dengan sukacitanya, saya tag :
*Khaty
*Fieyna
*Maya
*Sape2 je yg nk share ur collection :)

~THE END~

4 comments:

Epy^Smith said...

aiyak.. remote control pon kire gadget gak ae.. mesti leh remote mcm2 tuh... hik3.. thank commenting on my http://gamba2.blogspot.com/

++ Diamond ++ said...

hehehe... actually, remote tu tuk cd player...so, ltk je skali biar nmpk meriah... :) anywy, thnx 2 u 2

MHM said...

macam ku kenal je koleksi2 tu... dah show kat public jgn lupe byr royalti nya...hahaha

++ Diamond ++ said...

hahahahahaha...
diam2 sudah..