Thursday, January 29, 2009

~Abah ku belanja makan~

26.01.09 (Isnin malam- CNY holiday), aku n my family dinner kat luar... abah ku belanja mkn sempena kenaikan duit pencen... hehehe... abg aku decide g mkn kat Tom Yam 2020 @ Kg Pandan je... maklumlah, siang tu dah penat g berendam kat sg kemensah, so g tempat yg dekat je... after Maghrib around 8pm, we all b'tolak ke kg pandan... perut pun agak lapar, abah ku belanja plak tu, inilah peluang nk belasah cukup2...hehehe...

(abah yg ku syg - Tn Hj Mohammed Mokhtar... muaahhh!!!)

(appetizer - sate... hehehe)

lps je mkn, mmg rs kekenyangan sgt...portion kat kedai ni agk bsr n harga nya mmg berpatutan... aku rs x larat sgt nk bangun, ni lah padah nya belasah je mkn... hehehe... bkn nya aku sorg je, family aku yg lain pun rs kekenyangan sgt... hehehe... berkat belanja ikhlas dari abah aku la ni.... time kasih abah!!!

(Fuh!! smpi licin tu...siap bungkus lg mknn yg x abis)

***Time kasih abah!! semoga panjang umur n dimurahkan rezeki***

~ THE END ~

2 comments:

MHM said...

ngko la yg plg bnyk mkn kan & yg plg kekenyangan... huhuhu...

++ Diamond ++ said...

lorh..mane de..
aku kenyang sbb perut da penuh..
mlm tu aku mkn ckit jer ler..
bkn ker ko yg mkn byk??
ckp owg..huhuhuhu