Sunday, July 5, 2009

:: GRAMMY AWARD?? ::

AWARD PERTAMA
Aku terima award lagi dari K.Zana... Award nie adalah special award sempena Birthday K.Zana yg diberikan pada semua blogger friend yg wish her birthday... Thnx K.Zana!! Semoga K.Zana sentiasa bahagia didalam kehidupan, ceria bersama family tersayang & dimurahkan rezeki... (^_*)

.....................................................................

AWARD KEDUA

1. Copy badge "Vespa Blogger Award Friendship" di bawah untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Pemberi award ini adalah lily-precious, seorang rakan blogger yg sgt aktif berblogging... Merupakan seorang guru Matematik [my fav subject]... (^_*)... Thanx ya!!

3. Setiap blogger perlu menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
Fakta/hobi aku pernah di buat pada 16th May 2009... so, info ttg diriku ada di link ini... ~Tagged oleh Fieyna & Kak Zana~

4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda
Award vespa nie aku dedicate tuk semua reader yang membaca entry nie... Sesiapa yg dah baca smpi akhir, dengan sukacitanya silalah collect award nie yer... (^_^)

:: Seindah Biasa ::

4 comments:

<< s| tED| >> said...

ekekekkekeke... selalu terlupa nak amek award bila ada orang bg! ekekekeke..

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

samalah sis, mula2 baca excited nak ambik tp mls nak wat N3... lama2, tu yg wat terlupa tu... hehehe ;) ni kiranya tgh rajin la ni... (",)

Precious said...

Ih ihhh ... TeAre naik Vespa. Hiks! Thanks for taking d award.

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

hihihi... welcome ;)