Wednesday, July 8, 2009

:: HUTANG x 2 ::

Dah beberapa hari aku x update blog... nak kata bz xdelah sgt, tgh settle kan beberapa kerja sebelum register tuk Semester 3... Sebelum aku membuat coretan ttg xtvt aku disini, aku nak settle kan hutang rakan blogger ku...!!

HUTANG 1 : AWARD
Yahoo... Aku dapat award lagi! kali nie aku terima award dari DIR... Thnx DIR for da award!!

1. Letak award di blog:
Inilah award yg diberi oleh DIR... thnx yaaa!!!
(Click award untuk ke blog DIRFARA)
Silalah ziarah, nice blog to read!!

2. Beri award ni kepada 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang anda senangi dan memberi inspirasi kepada anda:
Sebelum nie aku bagi award secara general jer...
So, this time aku nak specifickan penerima award nie:

1. Khaty

2. Sis Tedi
3. Kak Zana
4. Myra Rahman
5. Myra Amin
6. Kak Shida
7. Leeya
8. Siti June

9. Ibu Umairah
10. Lily-Precious


3. Memberitahu penerima award ni dengan memberikan komen di blog mereka...
Diorang akan jenguk sendiri kat blog nie.... hehehehe!!!

............................................................................

HUTANG 2 : TAG
Hutang kedua nie adalag tag dari DIR & KAK SURIA... Ini adalah tag yang pertama dari mereka berdua... Akan ku jawab tag nie seikhlas mungkin... hehehehe ;)

Create a new note, copy and paste this message, delete my answers and type in yours. Then tag 21 good friends and family INCLUDING the person who tagged you. The theory is that you will learn one new thing about each of your friends


THREE NAMES I GO BY
1. Teha/Te-are (Ni member2 panggil)
2. Ate (Ni family panggil... kadang2 Adik)
3. Mond (Ni adalah nickname ku di alam maya especially antara SitiZoners & DFC)

THREE JOBS I HAVE HAD IN MY LIFE
1. Clerk @ Post Office (sementara tunggu result SPM)
2. Tido
3. Makan

(Aku still study lagi, so hanya ada 1 jer experience keje)

THREE PLACES I HAVE LIVED
1. No. 43, Taman Sri Desa (Umah my parents)
2. No. 50, Taman Sri Desa (Umah Mak Long ~ aku tinggal masa kecik time parents g keje)
3. Pandan Jaya (Stay ngan my bro skrg)

THREE TV SHOWS THAT I WATCH
1. America's Next Top Model
2. The Biggest Looser
3. Are You Smatter Than a 5th Grader

THREE PLACES I WANT TO GO (right now)
1. Masuk bilik
2. Ke atas katil... tido daaaa!!
3. .............
(Skrg xde plan nak g mana2, N3 ni disiapkan waktu malam)

THREE OF MY FAVORITE FOODS..
1. McDonalds
2. Chocolate
3. Nasi Goreng Pattaya
(Semuanya menyumbang % lemak yang tinggi... hahaha)

THINGS I AM LOOKING FORWARD TO
1. Belajar rajin2... naikkan pointer... Amin!!
2. Kumpul duit banyak2... ekekeke
3. Kumpul kawan ramai2.... yeaaahhhh!!


THREE PETS THAT YOU HAVE OWNED

1. ...............
2. ...............
3. ...............
(Tiada!! kerana kemalasan yang sering melanda diriku)

THREE FRIENDS WHO WILL REPLY
1.?

2.??
3.???

THREE FAVORITE BANDS/SINGERS (for now)
1. Dato' Siti Nurhaliza
2. Dafi
3. Celine Dion

THREE FAVORITE SPORTS TO WATCH
1. Gymnastic
2. Basketball
3. Swimming

THREE FAVORITE DRINKS
1. Laici
2. Milo Ais
3. Tembikai Laici

IM TAGGING:
Setelah difikirkan, aku serahkan tag ni kepada sesiapa yg membaca N3 nie & berminat untuk share info tentang diri anda dengan semua blogger!! Silakan!!

:: JAWAPAN DI PERSIMPANGAN ::

9 comments:

<< s| tED| >> said...

dapat award ke..? time aceh dak teare!! Ari tu member bg blog dah terdelete!! nanti den amek .. InsyaAllah.. :))

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

yup, for u... u're welcome ;) amek tau, jgn x amek... (^_*)

Shida said...

teha..award tu ader tak untuk akak??hehe..kak shida tu akak ker,owang lain??

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

Kak Shida, award tu mmg tuk akk.. tu la sy x link kan, konfius jadinya... collect tau award tu... (^_*)

Siti June said...

june pun ada erk...
thanks mond...
mond owg pertama bagi nih!!
hehehe

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

{June}

Yup... award tu untuk June... jgn lupe collect yer... (",)

ikiqzana said...

betol k zana dpt gak award tu atau zana lain..hehehe.. klu k zana dpt thanx ye teha.. akak ambik..

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

yup k.zana... award tu mmg tuk akk... sory agak mengconfiuskan... hehehe... amik tau!!

MY HEART said...

Uwaaa.... nama ai tak dok pong!