Monday, May 25, 2009

~Fazira~

Nak wat entry apa ye kali nie...??? then teringat plak pic2 anak saudara ku posing di dalam kereta semasa menunggu my mom keluar dari ofis yg di capture oleh my bro ... So, nak share la dgn my blog reader ttg anak saudara ku (anak kedua Kak Yong) yang bernama Nor Fazira... Kami sekeluarga panggil die, "Ira" or "Iya"... Umo die 5 tahun & suke sgt bergaya... lagi2 kalau berposing dpn kamera... Ira paling rapat & manja dgn my mom & my bro... kalau aku or my sis (Kak Lang) kacau die, mesti die mengadu pada my mom or my bro... kitorg ler yg kena marah... geram nyaaa... masa my mom & my bro xdelah, baru dpt peluang nak buli Ira... hehehe... tp kantoi gak, Ira ttp akan report... huhu... anyway, enjoy la tgk pic Ira bergaya & berposing ;)

caaayyaaannnggggg Ira... muuaaaaahhhh!!


~THE END~

8 comments:

dir&fara said...

chumel nye ira!!!!! ni saingan te-are ni.. hehe

...Te-are... said...

dirfara... tu yg te-are suka buli ira nie coz manja sgt... lg 1, mmg saingan plg hebat wat masa nie... hehe ;)

ikiqzana said...

dua2 comel.. cantik mcm artis gitu..

PrincessKawaii said...

wah posing hbs..
chumel2 :)

...Te-are... said...

to k.zana

thnx sis... ;)

...Te-are... said...

to khaty

itulah khaty, pantang tul ira ni nmpk camera, sure posing habis, cam teha gak...ekekeke

hajarus said...

alalala... tomeynyer.....

...Te-are... said...

yg mana tomey?? ira ke teha?? hehehehe ;)