Friday, May 22, 2009

~Konsert Eksklusif SATU~

...Yahoo...
Akhirnya apa yang aku tunggu2 akan tiba tak lama lagi... Sejak pengumuman Dato' Siti Nurhaliza hendak membuat konsert di Istana Budaya, aku dah nekad untuk datang ke konsert tersebut... Alhamdulillah, tarikh konsert yang akan diadakan tak bercanggah dgn xtvt2 aku yang lain... So, dgn rasa excited nya aku booking tiket @ www.ticket2u.biz... Disebabkan my bro selalu tgk teater kat Istana Budaya, my bro lah yg bagi suggestion tuk choose seat yang best (coz my 1st time g IB)... Akhirnya, segalanya selesai... booking tiket dah wat, payment pun dah wat, juz nak collect tiket jer... I'll be there on 27th June 2009.... ;)

~THE END~

4 comments:

myra said...

wahh.teha pegi konsert siti.
have fun ok.

PrincessKawaii said...

wah!i know u will go cz u and ur family is big fan of siti rite? :)

...Te-are... said...

myra,

thnx ya...excited nie... hehehe

...Te-are... said...

khaty,

u r rite!! 4 flat for u... hehehe.... ;)