Saturday, August 8, 2009

:: MALAS JADI RAJIN ::

huhu... blog ku dah bersawang, jom kwn2 tolong bersihkan blog nie... hehehe... dah 3 minggu blog ni x di coretkan apa2... ke"bz"an + xde mood melanda diriku ini... hinggalah tiba hari ini, mood utk mencoretkan sesuatu dtg kembali... ini pun dpt semangat dr rakan blogger gak... ;)

Actually, bnyk stori mori yg nak di share dgn kwn2 semua, but cite yg memberi semangat untuk berblogging ni akan ku coretkan dahulu... nak tahu apa?? let's read!!

Seminggu yg lepas, balik jer dr kolej, aku ada terima notis untuk ambil barang berdaftar di post office Pudu... aku dah agak pemberian dari seseorang coz insan tersebut ada minta address aritu tp x la pasti sgt kan... hehehe... then, ari Jumaat @ 07.08.09, aku g ke Post Office Pudu untuk collect barang tersebut... kluar jer dr Post Office, aku terus jer buka surat berdaftar tersebut... yeahh, jangkaan ku adlh tepat... apakah barang nya itu?? jeng jeng jeng

Inilah dia gift dari Kak Zana dari Cameron Highland... Kak Zana adlh rakan blogger ku yg sgt aktif, aku mmg suka baca blog die especially ttg xtvt Kak Zana bersama family... :) jom ramai2 singgah ke blog kat zana di http://ikiqzalia.blogspot.com... thnx a lot Kak Zana for da gift... suka sgt2... bila jer dpt gift tu dr Kak Zana, trus semangat nak update blog... (^_*)

Ok kwn2, tunggu lagi cerita2 yg lain di blog ku ini... bnyk cerita nak di share ni... hehehe... datangkanlah semangat kerajinan ku utk meng"update" blog ini seterusnya... (",)

:: BULAN YANG MESRA ::

8 comments:

<< s| tED| >> said...

hye teare.. misshh yuu!! :P
rajin2 lah update blog!!

PrincessKawaii said...

wah!dapat hadiah lorh..
birthday gift la tu.. hehehe..
teha rajinnya bukak buku vb tu..
hehhe..

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

{tedi}

misshhh u too... nanti te-are singgah2 ke ur blog ya... lama x melawat... ;)

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

{khaty}

act, gift tu k.zana bg sempena bday k.zana... hehe... terbalik kan... ;)
perasan ye khaty buku vb tu... td teha buka pun coz nak wat assignment but ada error la plak... x settle lg tu... ;)

ikiqzana said...

wah.. teha. promote lg blog k zana. sama2 la kita berterima kasih ye..

sori lmbt pos gift.. kebizian melanda.. lepas balik dari CH, sara operation dan g taman negara. mmg penat sngt...

suker k zana bila teha hapi dan bersemangat berblogging balik...

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

yer k.zana... tq tq tq... (^_*)

++...piCaSa-mE...++ said...

wah..die dpt present..hieee..(^_^)

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

{Leeya}

Hehehehe =)