Saturday, April 4, 2009

~Chat With DAFINITES and DAFI~

Actually kan,aku slalu on9 CB waktu ptg..
Lps blik dr class aku pun mengolinekan diri aku..
Sometimes,waktu ptg de KAK AIN_VID-N..
so,aku akan borak2 ler ngan kak ain..
Sometimes, aku sorg2 jer kat cb..
yelah waktu keje kan..
so,xde owg ar..
tepat kul 6.00p.m aku akan out..

Huhh..setelah abis exam ptg tu..
dan memamdangkan aku xbalik kg..
aku on9 kul 8.30p.m..
act..aku da taw DAFI akan on9 tepat kul 10.15p.m..

Meriah CB mlm tu..
ramai yg on9..
Kteorg sempat wat raptai nk menyambut ketibaan dafi kat cb..
nie atas idea bernas dr NAD_CMOD..
so,msing2 de tugas yg da ditetapkan..

but, bile dafi masuk jer cb..
pe yg dirancang agak bertabur sedikit coz msing2 cair bile dafi msuk..
then aku rase dafi xprasan pun ape yg kteorg wat..
coz cb terlalu laju..
sometimes,aku xsempat pun nk bce..
hahahahahahaha..

best gler...xdpt nk bygkan prasaan mlm tu mcm ne..
x terkate bestnye..
lagi2 ngan lawak2 geng BUNTAKS tu..
ADY_CMOD,NAD_CMOD and SAKURA_CMOD..
pecah perut gelak..
hehehehehe

tepat kul 11 dafi out..
so,cb pun semakin berkurang orangnye..
aku out around 12.30a.m..
coz soknye aku de hal..
nak g shopping with my family..
takut kena tinggal..
so kena tido awal..
hahahahahaha


so,lps nie aku akan merajinkan diri aku on9 waktu mlm..
layan jer pic yg aku upload..
pic nie jer yg sempat aku printscreen!!

p/s : clik on pictures for enlargement

~THE END~

7 comments:

PrincessKawaii said...

wah!best dapat chat ngn dafi..
khaty tak pat join cz bz lorh dat time :(
nnt kalo dafi on9 lg bgtau er

MHM said...

sape dafi? x kenal la...lalalala

MHM said...

nak on9 malam?? study la wei...exam nak dekat

++ Diamond ++ said...

to khaty

ok..nnti klu Dafi on9 lg teha bgtau..
leh khaty join skali..
knl2 ngan budak2 DAFINITES..
hehehehehe

++ Diamond ++ said...

to MHM

erm..bukan ker dulu ko yg ajar aku msuk web DFC..
hahahahahaha..
On9 pun,study still study ok!!
hehehehehehe

SAKURA said...

bwahahahaha..
gelak2!!
apa la...
dafi comel!!!!!

kalau la sakura dpt chat skali time 2... mmg x tido mlm..
ek.. hahahaha.. terpch rahsia...


XP

++ Diamond ++ said...

Dafi mmg always comey!!
hahahahaha

chat time bile??

bkn mlm chat ngan dafi tu sakura xtido kn..
coz angau ingat dafi..
makeup tebal seinci tu pun sakura xnk cuci..
takut lps nie dafi xknl sakura lg..
hahahahahaha