Friday, April 17, 2009

~Model HP vs Botol Air~

Motiff jer title posting aku..
hahahahaha..
saje nak share ngan korg sume..
aku suke tgk pic member aku menggayakan hp baru..
hehehehehe
act,AZU baru beli hp baru..
smart gak ar hp tu..
aku pun mcm berminat jer..
memandangkan duit tu aku nak beli benda laen..
so, aku membatalkan ar niat aku nie..
then,hp baru itu telah digayakan oleh
PRINCESS KAWAII a.k.a KHATY..


VS

Announcement

Kepada sesiapa yang kehilangan botol air starbucks sile tuntut
di class CR4.50 sekarang jugak!!
hahahahaha..
motiff giler kan..
aku pelik sebenarnye...
sape punye keje ler yg snap pic botol air tu..
saje jer kan nak promosi botol air starbucks kat aku..
myra!! myra!! myra!!
hahahahaha..



~THE END~

p/s : klik link tuk pergi ker blog khaty and myra

5 comments:

PrincessKawaii said...

alamak!!!! ade jugak ke gambar ni??hehehe...
ade gaya jagi model tak khaty ni teha??hehehehe..soalan maut ni..
sila jawab..hahahah

and psl botol air tu mesti myra nye keje..
to myra kalo anda membaca komen ni,sila jawab pertnyaan saya ye..apa motif anda itu??hahahaha...jgn mara er..

adekah motif anda untuk memberitahu kami bahawa anda sudah bersedia untuk belanja kami starbucks??hehehe
sila jawab ye..hahaha

myra. said...

hahaha.
sejak bila myra snap pic tu.
tak perasan la.
maybe terrr 'snap'!
but semua tu tak menunjukkan apa2 maksud ek.
haha.
just nak bgtau kalau nak botol air tu,pegi la starbucks!
haha.
anyway,thanks for display it.

PrincessKawaii said...

oh yeker cik myra??
ingtakan dah bersedia nak belanja kitorang starbucks..hehehe

++ Diamond ++ said...

to khaty

de gaya jd model ler..
sweet sgt pic tu..

teha ingat myra da bersedia nk blanje..
but,harapan tinggal debu..
(ayat xblh bla)..

++ Diamond ++ said...

to myra

teha masih menunggu hari dimana myra mengucapkan kata2..
"open table kat starbucks hari nie"
hehehehehehe