Friday, April 17, 2009

~Why people buy international product rather than local product~

Mesti korang pelik kan title posting aku kali nie..
act,tu topic untuk forum group aku..
speaking test tuk sem 2..
kteorg di arahkan membuat satu forum..
member2 group aku adalah KHATY,SITI,NADIA and AZU..

-Khaty yg busy menghafal point-

topic nie adalah idea dari khaty..
then kitorg pun rase topic nie sangat interesting tuk di kupas..
so, kitorg pun setuju jer...

-Seriusnya muke nadia nie..senyum ckit!!-

dalam forum tu, kteorg dibahagikan dgn peranan masing2..
AZU = Moderator
Aku = Manager Batik and Songket Malaysia
NADIA = CEO Top Shop
KHATY = Consumer International product
SITI = Consumer Local Product


Forum berjalan ngan lancar walaupun de sedikit kekurangan dari kteorg..
so, kteorg akan belajar dari kesilapan itu..
Hope my group dapat ler markah yang memuaskan tuk speaking test nie..

-pe lar yang aku gelakkan time nie..hahahaha-

-budak2 yang suke bergambar..hahahahaha-


~THE END~

2 comments:

PrincessKawaii said...

hahaha..sweetnye..
walaupon msg2 ngh nervous b4 forum start tp still sempat posing..hehehe

walaupon forum kita cam ade kekurangan sikit tp at least kita dapat belajar dari kesilapan so lepas ni kalo ade forum lagi leh la kita buat yang terbaik dari sekarang or maybe sape tau kita leh buat lagi terbaik dari kumpulan2 yang kita rasa terbaik tuk dis sem..am i rite?? :)

++ Diamond ++ said...

yes khaty!!
chaiyoo chaiyoo..
lps nie pastikan kumpulan kte pling terbaik..