Tuesday, April 14, 2009

~My dream come true~

11.04.09

Aku bersama my sis & my bro pergi ke PC Fair
@ KL convention centre...
masing2 ada tujuan tersendiri

My bro-Nak cari anti-virus (dah expired!!)
My sis-Nak beli printer
Aku-Nak beli notebook

kitorg bertolak dalam kul 1.00pm & dlm 15 min, sampai lah KLCC...
masing2 mmg excited ke PC Fair this year,
maklumlah poket masing2 tgh full...hehehe...

last year pun we all pegi PC Fair but
tgh kering time tu, juz tgk2 je lah... :)
tahun ni kiranya balas dendam la bershopping
sepuas2nya di PC Fair...

Actually, harga kat PC Fair xdelah bnyk sgt beza dgn
harga yg jual kat kedai2 komputer @ Low Yat or etc
but bnyk gift yg di beri...


Tapi mcm my bro aku bgtau, kena gak tgk
barang + gift kat PC Fair ni,
tanya location kedai diorg coz senang apa2hal if ada problem later...
btw, abg aku ni kira expert la tentang perkara2 nie..
so, aku just follow jer..
aku nie susah cikit nak wat keputusan..
aku serahkan perkara nie kat my bro..


at last, dpt gak aku sebuah laptop..
hehehehehe
ACER ASPIRE 4937G..
mmg aku da idam dari dulu..

kat PC Fair jugak kteorg de beli notebook skin..
notebook aku da berubah wajah...
Pink...warna favourite ku...bestnya...

*my bro pun beli skin tuk notebooknya*

~THE END~

4 comments:

PrincessKawaii said...

wah!itu dia barang yang dibeli dari duit mara..
jelesnye tengok lappy teha tu..
takpe2 nanti bila time khaty kaye khaty beli yang lagi hebat!hahaha
bongkaknye si khaty ni kan..
ish2..hehehehe
i love pink! :)

ikiqzalia said...

wah.. lawanya skin notebook tu. akak pon ada gak g PC Fair. ramai gilakn. opis dpn KLCC katakn.. memang best..

++ Diamond ++ said...

to khaty

wahh..teha tunggu kemunculan lappy khaty yg cun melecun..
lps nie sng ler kte nk wat assignment same2..
heheheehehe

++ Diamond ++ said...

to kak zana

thanx!!
tu la,rmai sgt kan..
sesaknye xingat..
but puas hati sgt2..
coz dpt lappy baru..
hehehehehehe
owh..mesti kak zana antara org terawal yg smpai kat PC Fair..
dkt kn..