Thursday, April 9, 2009

~Duit MARA da kuar~

Yeah!! dlm demam2 aku,de gak benda yg leh menghappykan diri aku..
Erm,aku duk ngan member aku kat pondok sementara tunggu khaty borak jmpe mmber die..
tetibe sorang member aku Ansor dtg kat kteorg..
die cakap duit MARA da kuar..
g ar ambil cek skang coz xramai org kat bilik oren tu..

Kteorg mcm xpercaya coz die mmg suke kelentong kteorg..
but dlm hati da berbunga ckit ar..
then die kuar kan cek die..
OMG!! die xtipu..
mmg happy sgt2 that time..


so,kteorg terus panggil khaty then menuju ker bilik oren..
owhh,student da ramai lorh..
but demi duit yg kteorg sepatutnye dpt awal sem..
kteorg sanggup redah jer..

cari2 name,ahhh..
mane name aku..
aku just jmpe name member aku jer..
bile tgk jer page 8..
wooo,name aku ar.. Yahooooo!!
best2,time tu mmg senyum sampai ke telinga..
then aku terus beratur tuk collect cek..

lps da ambil cek kteorg trus msuk class..
mase dlm class member aku ajak g masukkan cek dlm bank islam..
so,aku on jer la coz khaty bermurah hati nak bwa aku g bank islam..
thanx khaty!! hehehehehe


before masukkan cek dlm bank kteorg sempat gak bersnap2..
but x byk ar..
masing2 excited sangat..
OKB ar kate kan..hahahahahahaha
...ALHAMDULILLAH...


~THE END~

6 comments:

myra. said...

teha,dah dapat duit tu jangan lupa
kat myra.
island red cafe pun jadi la.
haha.

++ Diamond ++ said...

wwwoo..island red cafe tu khaty yg blanje..
teha just blanje air kat kedai apek jer..
hahahahaha..
myra pun da dpt kn..
so,myra kena blanje kteorg kat starbucks..
hahahahahha

PrincessKawaii said...

what??khaty bnje island red cafe??
yeker ni??
tak tau pon..hahaha

++ Diamond ++ said...

yer..
khaty nie sering lupe pada janji..
bab2 blanje nie diri ku xakan lupe ok..
hehehehehehe

Leenoh said...

Salam Fatehah.
Pak Ngah nak pesan ni. belajak rajin-rajin, dah dapat duit, bersyukur, alhamdulillah tapi jangan boros, cuba baca kat ataih tu, dah ajak belanja, makan takat hilang lapak ja.
Ingat musafir kita ni jauh lagi perjalanannya ke depan, masih ada lagi halangan yang perlu diketepikan.
jangan marah ya hanya tazkirah sambil bergurau je.
Semoga anda semua sentiasa sihat dan berjaya. Insya Allah.

++ Diamond ++ said...

Terima kasih pak ngah..
InsyaAllah!! Amin..