Monday, April 6, 2009

~Dinner @ Restoran Art Catering~

Kisah makan ni actually pd 21.03.09...
aritu terlupa nak wat posting...
aku & my family g dinner @ Bagan Lalang...
lama x mkn seafood, so my sis plak offer nak blanje...
apalagi, masing2 memberikan idea...
akhirnya, idea my dad utk ke Bagan Lalang
mendapat undian tertinggi... hehehe

*sementara menunggu my dad balik dari surau*

after Maghrib around 8.00pm, we all bertolak ke Bagan Lalang...
dalam kete, perut mmg dah berkeroncong...
masing2 simpan perut tuk melantak kat Bagan Lalang... :)
kitorg smpai around 8.45pm...
then, my sis decide nak blanje kat restoran M.H. Sri Bagan...
restoran ni berada atas laut, dgn angin sepoi2, sure syok punye...
ttp, malangnya dah fully booked...
maklumlah weekend...langsung xde tpt kosong...
yg ada semuanya dah reserved...

Disebabkan dah lapar sgt, we all g Restoran ART CATERING
malas nak cari2 restoran lain... pegi jelah restoran tu...
restoran ni pun bersebelahan dgn laut....
nampak cam menarik...
sesampainya, kami pun order la mcm2 jenis seafood...

memandangkan perut dah berkeroncong,
x sempat la nak snap bnyk2 gambar mknn yg lazat2...hehehe...
pada aku, makanan kat restoran ni mmg menarik...
cukup rasa + servis pun bagus....
boleh dipertimbangkan untuk kunjungan seretrusnya :)

Thanx Kak Yong coz belanja dinner & moge dimurahkan rezeki,
boleh belanja lagi...peace!!

p/s : Angah, bile nak belanja kat Restoran M.H. Sri Bagan,
aritu fully booked... so, blh lah untuk plan akan datang...hahahaha

~THE END~

2 comments:

MHM said...

Makan lagi?? but i like my pic with srikandi cintaku.. ahaks!!
aku pun ingat nak belanja kat restoran M.H tu this week tp fully booked la... lalalala

++ Diamond ++ said...

ala,saje jer kn bg alasan..
xnk blanje ler tu??
huhuhuhuhu