Monday, April 20, 2009

~Diari 18.04.09~

18.04.09
hari Sabtu, aktiviti bersama family... ;)
awal2 pagi aku da bgn coz ikut my bro g exam @ UCSI University
aku follow skali coz after that, trus nak balik kampung
sepanjang my bro exam, aku dok dlm kete je
apalagi, on9 la, dapat WiFi kan tp kdg2 disconnected

my bro habis exam dlm kul 11.30am, tetiba rasa lapar plak
maklumlah, x breakfast
otw blk kampung, my bro decide singgah mkn kat
NASI BERIYANI GAM PUTRAJAYA
hmmm....mmg sedap but harganya bleh tahan gaklah
tp, aku x kisah...bukan aku yg byr...hahahaha
(xde snap gambar la...dah lapar sgt...hehe)

then, we all trus bertolak balik kampung
sampai around 1.30pm
sesampai je kat umah, my dad ajak my bro g tukar spot rim unser
aku & my sis pun menyibuklah follow
lgpun, xde wat apa2 kan...at least, we all bleh jd advisor
lepas solat Zohor je, we all trus bertolak ke Pekan Banting

*my bro, my sis, myself yg setia menunggu*

Lepas selesai tukar spot rim,
my bro decide g tinted cermin depan plak
fuh, penat gak menunggu tp bile dah siap, puas hati rasanya

*tetap nak posing*

my dad pun senyum smpi ke telinga tgk Unser kesayangannya tu
tp bnyk lg plan my dad, my bro & my sis kat Unser tu...
aku & family member yg lain juz wait & see
we all naik jer...hehehehe
Tamat lah xtvt aku di siang hari 18.04.09 (Sabtu)

~THE END~



4 comments:

ikiqzana said...

nyamm.... sedapnya mkn nasi beriani gam. harus cuba. k zana suke jln2 cari makan.

Fairuz Selamat said...

tetibe nak tumpang komen kat sini.. eheheheh...
sedapnya briyani gam.... i org batu pahat, kat situ lg beest gam dia.. eheheh

btw, erk? ur bro amik ape kat ucsi?
is that realy ur brother?

++ Te-are ++ said...

to k.zana

yup mmg sedap kak, kena cuba tu ;)
selamat mencuba

++ Te-are ++ said...

to fairuz

my fren pun kata nasi briyani pure dr johor mmg sedaapp...lagi2 dgn air sirap bandung+soda yer...hingga menjilat jari.. ;)

act, my bro dah keje...die juz ambik exam tuk keje die, berkaitan investment...kebetulan venue nya kat USCI... fairuz blajar situ ke?