Monday, June 8, 2009

~ Syurga Cinta X 2 ~

Lately nie bila aku baca blog & komen di portal hiburan, rata2 memberikan komen yg positif untuk filem Syurga Cinta... dah berminggu2 since cerita tu kluar, aku plan ngan my sis tuk pergi tgk... tp, ade je something yg membuatkan plan kami tu x dpt dilaksanakan dgn jayanya... At last, dapat jugak aku menonton Syurga Cinta... Dua kali {2 hari bertutrut-turut} tu aku tgk... First time, pada 1 Jun dengan my sis and anak2 buah ku di GSC Times Square... Second time, pada 2 Jun dengan my friends di TGV Jaya Jusco, Bukit Tinggi...

::: My Opinion :::
Cerita nie mencuit hati and jiwa aku... Lagi2 ngan telatah Haziq yg sangat comel... Heliza and Awal sgt sesuai dgn watak masing2... Penyampaian cerita nie pun sangat menarik and mesej2 yang disampaikan sangat bagus... 1 more thing, yang membuatkan aku terkejut adalah pada akhir cerita waktu aku menonton di GSC Times Square, semua orang bertepuk tangan... Ya, sbg tanda berpuas hati dengan cerita nie {I guess}... For me, tak rugi menonton cerita Syurga Cinta nie (^_*)

~THE END~

10 comments:

PrincessKawaii said...

at last u watched it..
best kan cite ni..
mmg puji hbs la tuk cte ni..
i love it ")

++...piCasA-mE...++ said...

huhuhu..nk sgt tgk cite ni..tp lum dpt tgk lg..huwaaa..hieee

hajarus said...

yeyyyyyyy... bestnyer te-are pun sokong filem syurga cinta ni bestkan.... k.hajar pun sangat sker citer ni.. first tengok time fist day citer ni ditayangkan kat pawagam... rase cam tak puas jer.. rase nak jer beli tiket tengok lagi sekali.... sangat sker ngan lakonan heliza, awal & haziq....

k.hajar memang puji habis laaa ngan filem ni.....!!!

...Te-are... said...

khaty,

at last dpt gak tgk... hehehe... mmg sgt2 best... x rugi kan ;)

...Te-are... said...

leeya,

tgk cepat, jgn x tgk...hehehe... ;)

...Te-are... said...

k.hajar,

btullah k.hajar... cite tu mmg besh sgt2... act, kebetulan teha g 2 hari berturut2... member ajak, teha on jer...cite best kan... hehehe... teha pun suka sgt lakonan heliza & haziq... so cute both of them!!

A.R.A.S.H. 910 said...

ok ker citer ni?

...Te-are... said...

best!! act, suka tgk lakonan haziq & heliza... :)

<< s| tED| >> said...

tgk 2x tue.. hik hik hik.. besh kan..??

...Te-are... said...

yup tedi... 2x {2 hari berturut2}... hehehe...mmg besh