Sunday, June 14, 2009

:: THANX GUYZZZ ::

Dalam tempoh cuti semester nie, aku tlh merancang utk hangout dgn member2 ku semasa blajar di Tadika, Sekolah Rendah & Sekolah Menengah... Memang happening!!

:: Babak 1 ::
Tarikh : 2 Jun 2009 (Selasa)
Lokasi : Jaya Jusco, Bukit Tinggi
Kehadiran : Aku, Fida & Gee
Kehadiran tambahan : Alin (Anak buah ku)

Actually, pertemuan nie dirancang oleh Gee memandangkan kitorg dah lama x jumpe... kebetulan, masa aku cuti semester nie, Gee & Fida dah abis blajar kat matriks, diorg tgh tunggu tawaran dari IPTA... so, we all decide tuk hangout kat JJ Bukit Tinggi... Kitorg mmg rapat since tadika lagi sampai lah tamat sekolah Tingkatan 5 @ SMKBL...

(Aku, Gee & Fida)

This time, aku drive & bertolak dari rumah kul 11.00 pagi... memandangkan cuti sekolah, aku pun bawalah anak buah ku {Alin} tuk follow kitorg... Alin nie pun agak rapat dgn Fida & Gee, so diorg ok jerr... lagi2 Fida suka melayan mulut becok Alin {sama2 becok sbnrnya}... hehehe... So, aku fetch Fida & Gee kat umah diorg {1 taman jer~senang}... then, around 12.30pm kitorg sampai JJ...

(Alin merajuk... Fida yg pujuk... bagus ar Fida... hehehe)

(Sbb nak wat benda nie lah Alin merajuk...
padahal umo dah 9 thn... asyik merajuk je if xdpt apa yg die nak)


Antara xtvt yg kami lakukan di JJ adalah shopping sambil gosip, makan sambil gosip, jalan2 sambil gosip & tgk wayang {nasib baiklah nak concentrate tgk cerita, if x dah gosip gak}... ekekeke... sronoknya dpt bertukar2 cerita dgn Gee & Fida... bnyk btul benda yg kitorg borak kan, maklumlah dekat 3 bulan x jumpe... btw, aku doakan Fida & Gee dpt offer dari IPTA sebagaimana yg diorg impikan... gud luck frenzzzz... miss u!!

(Posing lagi)

...........................................................................................

:: Babak 2 ::
Tarikh : 9 Jun 2009 (Selasa)
Lokasi : Jaya Jusco, Bukit Tinggi
Kehadiran : Aku, Fida, Daus, Fiqa, Bella, Tahid & Sufi
Kehadiran tambahan : Mr. X1 (cousin Fiqa) & Mr.X2 (adik Fiqa)

Hangout kali kedua nie di rancang oleh Fiqa & Daus di tempat yg sama tp dgn member2 yg lain... Semua yg join this time adalah member2 ku di Sekolah Menengah Kebangsaan Batu Laut (SMKBL)... Memandangkan Fiqa blajar kat Sabah & jarang balik kampung... So, we all pastikan hangout nie berjaya...

(Dalam toilet pun tetap nak posing... whatever!!)

Kali nie ramai yg join, syok nya... maklumlah semua tgh cuti semester... kali nie gak as usual, aku drive & bertolak dalam kul 10.30 pagi... aku fetch Fida & Daus kat Pekan Banting... Fiqa & Bella naik 1 kete ngan cousin & adik Fiqa... Tahid & Sufi as usual lah merempit dgn motor diorg... hehehe... aku sampai JJ around 11 lbh...

(Aku, Fiqa, Fida & Bella)

Xtvt kali nie pun agak sama dgn hangout aritu... tgk wayang, makan, shopping & jalan2... tapi, kali nie ramai yg join, so lagi bertambah lah gosip2 terkini lagi sensasi... maklumlah lebih banyak mulut yg bercerita... hehehe... yg bestnya kali nie, ada pak lawak, maklumlah 2 pak lawak {tahid & daus} dah bertemu, mcm2 lah lawak yg diceritakan... yg kitorg nie tukang gelak jelah sampai sakit perut aku...

(Aku, Fiqa, Fida, Bella & Daus)

Thnx guyz coz menceriakan cuti semester aku kali nie... next time if cuti lagi, kita plan lg xtvt2 yg lain... lagi ramai join, lg best... miss u guyzzz!!

~THE END~

8 comments:

PrincessKawaii said...

wah!cam meriah je..
part 1 tu yg tngkpkn gmbr korg bertiga alin ke??heheh

<< s| tED| >> said...

ske tgk gambar yg kak love2 pink tu!!
hik hik hik

ikiqzana said...

best betol kn teha dpt berkumpul gn kwn2 lama.. mesti happening..
ala sian gn adek alin merajuk.. sama gak gan sara klu x dpt main benda tu..

hajarus said...

betul la teha... k.hajar pun sker tengok photo yang ade love2 tu.. very nice...

...Te-are... said...

{khaty}

hehe...meriah gak lah wlpn ada yg last minute cancel x jd dtg... ;)

yup khaty, gambar ber-3 tu alin yg snap...tp berkali2 snap la... lg2 yg kat props "love", asyik x jadi je coz ramai lalu lalang situ... hehehe

...Te-are... said...

{tedi}

thnx ;) suka color pink ke?? hehe

...Te-are... said...

{kak zana}

yup k.zana, happening sgt coz sesekali berjumpa kan... ;)

itulah k.zana, bila wat N3 nie, teringat gak N3 k.zana ttg sara pun suka wat benda tu... ;)

...Te-are... said...

{kak hajar}

thnx sis... berulang2 kali sbnrnya ambik gambar kat situ...asyik ada org lalu jer... ;)